skip to main
|
skip to sidebar
foiegraspower
Food and Wine
fredag den 12. september 2008
Det satme godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Links
Very good food
MadWine
FoodSnob
Blog-arkiv
►
2013
(1)
►
juni
(1)
►
2012
(5)
►
september
(1)
►
august
(1)
►
juni
(1)
►
marts
(2)
►
2011
(2)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
2010
(9)
►
april
(2)
►
marts
(3)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2009
(95)
►
december
(4)
►
november
(2)
►
oktober
(6)
►
september
(7)
►
august
(8)
►
juli
(7)
►
juni
(9)
►
maj
(10)
►
april
(6)
►
marts
(10)
►
februar
(9)
►
januar
(17)
▼
2008
(74)
►
december
(8)
►
november
(10)
►
oktober
(22)
▼
september
(24)
Første af de 4 snacks.
Rå rejer med tomat, dild, rygeost og rugbrød.
Dådyr, brombær, dild, karl johan, jordskok, valnød...
Pariser gulerødder fra søren.
Torsk, vandmelon, tomat.
Små rødbeder fra gotland.
Sebastian.
Champagne på Geranium.
Smukt! Og bio!
Det satme godt!
Kylling med salat og persille.
Græskar garni. Og tuille med enebær og tranebær.
Skovbund i oktober.
Roussillon dessert under udvikling.
Rå karl johan og makrel.
Rå karl johan og makrel.
Mise en place til "Brændt mark"
Konge krabbe. Løvstikke. Gulerøddr
Brisler, krebs, krondild og ribs.
Jordbær og gedeMælk.
Beder.
Okse tunge svamp.
Jordbær og martini rosso.
Tomatkerner
►
august
(10)
Søg i denne blog
Faste læsere
visitors
Ingen kommentarer:
Send en kommentar