skip to main
|
skip to sidebar
foiegraspower
Food and Wine
fredag den 7. november 2008
Kammusling, beder, ingefær, dild.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Links
Very good food
MadWine
FoodSnob
Blog-arkiv
►
2013
(1)
►
juni
(1)
►
2012
(5)
►
september
(1)
►
august
(1)
►
juni
(1)
►
marts
(2)
►
2011
(2)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
2010
(9)
►
april
(2)
►
marts
(3)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2009
(95)
►
december
(4)
►
november
(2)
►
oktober
(6)
►
september
(7)
►
august
(8)
►
juli
(7)
►
juni
(9)
►
maj
(10)
►
april
(6)
►
marts
(10)
►
februar
(9)
►
januar
(17)
▼
2008
(74)
►
december
(8)
▼
november
(10)
Ingen titel
Ahh
Kongekrabbe, tomat, æggeblomme, brød.
Selleri til brislen.
Jordskok dessert.
Kammusling, beder, ingefær, dild.
Spansk vin på en tirsdag.
Radisser, østers og rugbrød.
Blomkål, parmesan, Kammusling, estragon, saltet æg...
Aroma af skovens træer.
►
oktober
(22)
►
september
(24)
►
august
(10)
Søg i denne blog
Faste læsere
visitors
Ingen kommentarer:
Send en kommentar